LiveChat:Mandag til søndag - 10 til 22

Når det kommer til Steve Martins historie af indtryk, den wackier den karakter, han efterligner, jo mere livlig hans levering tendens til at være.

Så Hvem ellers kunne have tillid til at blive den komisk mærkelige offentlige figur, der er Roger Stone på lørdag aften Live? Dette er en mand, der kjoler som Judge Doom fra hvem indrammede Roger Rabbit i det offentlige! Med vilje!

Heldigvis var Martin til rådighed og optrådte i SNL'S kolde åbne segment, stylet som en episode af Tucker Carlson Tonight, og udtrykte sin uhæmmede koret over endelig at blive anklaget for at lyve for Kongressen og vidne manipulation og mere. Det er endelig hans tur i tønden, hooray?

Lørdag aften Live Spoppe shutdown med Deal eller No Deal parodi

"Wow, Sikke et sjovt par dage. Jeg elsker turen. Gå til Nixon! " Martin som Stone udbryder i interviewet. "Helt ærligt, jeg tror, jeg er den lykkeligste jeg nogensinde har været i mit liv. Jeg mener, syv felonies! En, to, tre-jeg kan ikke engang tælle, at høj. Hvor cool er det?! "

Selv om han forsøger at tå linjen på den spirende fortælling om, at Mr. Stone er for gammel og skrøbelig til at fortjene den slags præ-Dawn FBI razziaer og arrestere i sit hjem, hvilket gør de runder på TV er selv destrukerende. "Åh, højre. Jeg er bare en fattig, hjælpeløs gammel mand. Jeg er 66. Jeg er næsten lige så gammel som sting, "siger han. "Oplevelsen var så rystende. Og bagefter, kunne jeg kun administrere et radiointerview og en tale fra trinene i retsbygningen og to optrædener på tv. Det er forfærdeligt! "

Og da underfundighed ikke er i mandens ordforråd, han kaster i en "Undskyld mig" bøn til POTUS bare for god foranstaltning (Bemærk: den virkelige liv version af hele denne ting var ikke så meget mindre latterligt).

Segmentet introducerede også Kate Mckinnon's nyeste chameleonic turn som kæmpede handelsminister Wilbur Ross, der kom under fire sidste uge for at sige, at han ikke angive, hvorfor furlouduro føderale arbejdere har været at henvende sig til lokale fødevarebanker for Assistance og sagde, at de bør alle være at få lån i stedet.

"De kunne have likvideret nogle af deres bestande," McRoss antyder i denne oprydning interview indsats. "De kunne have solgt nogle af deres malerier. Jeg mener, selv hvis de solgte en mindre Picasso, det er stadig gonna få dig igennem en uge eller to af yacht vedligeholdelse. "

Igen, ikke for langt væk fra virkelighedens mærke her.

BILLEDER: lørdag Night Live bedste politiske indtryk

Lørdag aften live "class =" artikel-Attached-billede-img B-Lazy "data-src =" https://cimg.tvgcdn.net/i/2019/01/27/e0c08f28-311b-4926-963e-c1af0550ce19/sarah-palin-snl.jpg | https://cimg.tvgcdn.net/i/2019/01/27/e0c08f28-311b-4926-963e-c1af0550ce19/sarah-palin-snl.jpg | https://cimg.tvgcdn.net/i/2019/01/27/e0c08f28-311b-4926-963e-c1af0550ce19/sarah-palin-snl.jpg "height =" 1380 "src =" data: billede/gif; Base64, R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw = = "title =" Sarah-Palin-SNL. jpg "bredde =" 2070 "> lørdag aften Livephoto: NBC

Lørdag aften Live airs lørdage på 11:30/10:30c på NBC.

Leave a Comment

Jeg accepterer Privacy Policy