LiveChat:Mandag til søndag - 10 til 22

Nordiske TV-bokse over internettet opretter forbindelse til internettet og giver dig mulighed for at udsende Live TV-programmer. Ligeledes, gennemse populære hjemmesider og adgang opsøgende TV-tjenester, såsom BBC iPlayer. Effektivt de konverterer dit standard-tv til et Smart TV.

Der er mange gratis TV-bokse til rådighed, såsom mærke Apple, Sky og roku, men teknologien er næsten ny. I øjeblikket er de fleste af disse internet-tv-bokse kun tjene én funktion. Hvilket betyder, at du stadig har brug for et separat middel til at få adgang til digitalt tv. Som betalings-tv eller en gratis personlig TV-videooptager.

For at hjælpe dig med din købsbeslutning har vi oprettet et skræddersyet værktøj til at gøre dine valg så klare som muligt. Nordiske Internet-TV-bokse opretter forbindelse til dit TV, men de kræver også Internet adgang for at arbejde. De fleste bruger Wi-Fi, men nogle kan også understøtte et Ethernet-kabel, hvis du foretrækker en kabelforbindelse.

Du skal bruge en anstændig bredbåndsforbindelse for at sikre, at Tran transmitterede programmer er Fluid de fleste producenter anbefaler hastigheder på omkring 3Mbps for standard definition indhold.

Til HD-udsendelse skal du have bredbåndshastigheder tæt på 5 Mbps samt et HD-klar-TV. Hvis du er en ægte technophile, og du ønsker at sende i 4k, skal du bruge en meget god Internet forbindelse: mellem 15 og 25 Mbps er, hvad vi vil anbefale (ud over et 4k TV, af kurset).

Dansk TV Luxembourg dansk TV Rumænien dansk tv England dansk TV Slovakiet dansk tv Frankrig dansk tv Greece dansk TV Spanien Dansk TV Irland dansk TV Sverige Dansk TV Italien

Leave a Comment

Jeg accepterer Privacy Policy