LiveChat:Mandag til søndag - 10 til 22

Dansk IPTV, Svensk IPTV, Norsk IPTV og Skandinavisk IPTV

Før vi kommer i gang, er det vigtigt at vide, hvad de skal forvente og den slags service, vi leverer dig.

Vi er en internet service og kommunikerer med vores klienter e-mail med ingen telefon support eller vil ikke hjælpe personligt ved din bolig adresse. Dette gør det muligt at levere vores service til lav pris i forhold til mange på dette marked.

Mens vores tv-tjeneste er perfekt anvendelig af en ikke-teknisk person til Abonnere på (da tjenesten og IPTVBOXen er plug-and-play). Du behøver kun en minimal viden om å læsning af instruktioner, og kan sende os en
support email hvis det er nødvendigt, til det bedste resultat af vores kundeudbyderforhold.

Lad os nu begynde!

Har du internet, så vi tilbyder enkel løsning til at se Dansk IPTV og skandinaviske tv-kanaler i Torrevieja, Orihuela Costa, Guardamar, Rojales, Altea, Albir, Alfaz del Pi, Benidorm, Alicante, Costa Blanca, Spanien. Du behøver kun en lille IPTV boks, der opretter forbindelse til internettet router med et netværkskabel. Boksen forbindes til dit TV med HDMI-kabel og resultatet er perfekt billed- og lydkvalitet.

Dansk IPTVIPTV (Internet Protocol Television) er levering af programmer ved video streaming. Ved traditionel fjernsynsleverance udsendes al programmer samtidigt. De tilgængelige programsignaler strømmer nedstrøms, og seeren vælger hvilket program han vil se ved at ændre kanalen.

IPTV sender derimod kun ét program ad gangen. Indholdet forbliver på tjenesteudbyderens netværk, og kun det program, kunden vælger, sendes til hjemmet. Når en seer ændrer kanalen, sendes en ny strøm fra udbyderens server direkte til seeren. Ligesom kabel-tv kræver IPTV en set-top box (IPTVBOX).

Fungerer det godt? Hvordan er kvaliteten?

Ja, det virker godt og har fantastisk kvalitet!

IPTV er stærkt afhængig af din internetforbindelse, og vi anbefaler en internetforbindelse på mindst 30 Mbit for at det kan fungere godt med HD. Vores HD-kanaler tilbydes i 1080P, hvor du får den maksimale opløsning.

Vi har typisk en oppetid på 99.977% hver 30 dage (med 9 minutter nedetid). Det betyder 99.977% af tiden, alle kanaler fungerer fremragende.

Så med god samvittighed kan vi fortælle dig, at dette virker godt!