LiveChat:Mandag til søndag - 10 til 22

TV'et utvivlsomt i mange tilfælde har været en vigtig del af udviklingen af livet for mange mennesker, da de vokser ser nogle tv-programmer og være en fan af dem. Derfor vil vi, når vi ændrer vores land, fortsætte med at se vores eget danske TV.

Den gode nyhed er, at på grund af udviklingen af teknologi og de gode links, som danske TV-kanaler har bygget i udlandet, er det muligt at fortsætte med at se dine foretrukne danske TV-shows gennem TV-pakker på skandinavisk TV. Dette er den fælles løsning, men det er sikker på, at folk, der ændrer deres land, ikke bærer et fjernsyn med dem.

Dansk TV via Internet

Internettet er stadig vores bedste allierede i disse tilfælde, men der er nogle du skal stå, hvis du ønsker at fortsætte med at se din TV-programmering i udlandet. Det skal bemærkes, at de fleste danske TV-kanaler har deres egne transmissionsmidler via internettet, men geografiske begrænsninger i lande som Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, USA eller Det Forenede Kongerige tillader ikke, at de ses .

I disse tilfælde er internettet og VPN vores bedste allierede. Adgang til kanalerne den udenlandske IP-adresse, som du har, af denne grund du behøver kun at ændre det ved hjælp af VPN følgende trin:

  • Tilmeld dig i en VPN, for mere sikkerhed undgå gratis tjenester.
  • Opret din konto og download programmet fra den server, hvor du har tilmeldt dig.
  • Start eller start applikationen, og Tilmeld dig med en VPN-tjeneste fra Danmark.
  • Du vil straks blive registreret i navigationen med en dansk IP.
  • Nå alt dette vil du være i stand til at nyde alle de danske TV-kanaler i udlandet.

Dansk TV Malaga dansk TV FuengirolaDansk TV Mijas dansk TV Alicante dansk TV Mallorca dansk TV Gran Canaria dansk TV Madrid dansk TV Barcelona dansk TV Costa del Sol dansk TV Costa Blanca

Leave a Comment

Jeg accepterer Privacy Policy