LiveChat:Mandag til søndag - 10 til 22

Det er interessant at bruge TV Box som med dem kan du få meget lettere visning af enhver TV-kanal via Internet-tjenester, men denne type kasser har deres egne TV-restriktioner det er vigtigt, at før de køber dem, du ved lidt mere om disse.

To start TV-boksen arbejde med Internet-service, så du har brug for et bredbånds internet, hvis du ønsker at værdsætte anstændigt transmission uden tab af information, på den anden side skal du vide, at disse kræver en konfiguration af din VPN til at blive brugt til grundighed i Spanien.

Lidt mere om, at TV BOX...

VPN-indstillingen er en enkel sag, det er som at ændre det til enhver elektronisk enhed, men du skal vide, at du vil kræve en VPN-server for at kunne bruge alle de tjenester, som TV-boksen kan tilbyde, dette fordi de tjenester af TV-boksen er konfigureret i de fleste tilfælde til oprindelseslandet og dermed blokere adgangen fra andre steder i verden.

Med TV-boksen kan du få adgang til en meget mere effektiv måde al den programmering, du havde i dit land, for eksempel, der er mennesker, der har en Netflix-konto i Det Forenede kongeRige, og når de ankommer i Spanien, de ikke har adgang til det , i disse tilfælde TV-boks bliver din vigtigste allieret, fordi takket være dette er det muligt at få adgang til din konto i udlandet ved at ændre VPN record af TV-boks og din PC.

Det er vigtigt at huske på, at det er nødvendigt at ændre VPN af TV BOX og den enhed, hvorfra du er adgang, fordi hvis det ikke er gjort du vil ikke være i stand til at få adgang til programmering og din Internet-Server vil sandsynligvis anvende blokke.

Norsk tv Malaga norsk tv Fuengirola norsk TV Mijas norsk TV Alicante norsk TV Gran Canaria norsk TV Madrid norsk TV Barcelona

Leave a Comment

Jeg accepterer Privacy Policy