LiveChat:Mandag til søndag - 10 til 22

Her hos Nordisk TV i udlandet, leverer vi Norsk TV, Dansk DR, Norsk TV2 m.v. til nordmenn over hele verden. 
Spanien er et land, som er meget populært blandt danskere, både som feriemål, men også bosted, for fastboende udlandsdanskere. 

Når man opholder sig i Spanien, så er der blokeret for mange forskellige danske kanaler, såsom DR TV, TV2 m.v. og man må derfor se Spansk TV. 
Det kan være hårdt at skulle undvære Tv-avisen hver aften eller måske plejer børnene at se tegnefilm på DR Ultra inden de skal sove eller noget helt tredje.

Derfor har vi udviklet en løsning, som gør det muligt for jer at se norsk TV, selvom i opholder jer i Spanien. 

Vi har flere forskellige løsninger, alt efter om du er på ferie eller fastboende i Spanien. 
De mest solgte løsninger er vores TVBox direkte på fjernsynet, men vi virker lige så godt på tablet, Ipad, computer eller smartphone.


Dette gør at vores løsning f.eks. kan kombineres med et Apple TV, en Chromecast eller et f.eks. SmartTV og derved kan man streame direkte til fjernsynet udenom computer m.v.

Er du derfor bosiddende i Spanien eller er du på vej på ferie til Spanien og savner du Dansk TV, så kontakt os for at få hjælp til at vælge den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du kan selvfølgelig også ligge din bestille direkte her på hjemmesiden og være online om få minutter.